Behandelingen gaan enkel op afspraak. Afhalen van medicatie en voer kan tijdens de openingstijden van de praktijk.

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde en de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren.

Peggy de Koning
Assistente
Nicole Soons
Assistente
Marc Nijs
Dierenarts

Akties

Voor iedere klant die een nieuwe betalende klant aanwerft is het eerstvolgende consult gratis. Als de nieuwe klant ons meldt dat ze via u gekomen zijn maken we hiervan een notitie in uw kaart en is het eerste consult (exclusief eventueel verder onderzoek en behandeling) voor onze kosten. Patiënten die verzekerd zijn hebben hier niet veel voordeel van en hen bieden we een zak voer aan uit ons assortiment.

De Band komt naar je toe

Baasjes van huisdieren die niet goed ter been zijn of geen hulp hebben om tot bij de Band te komen, komen we graag tegemoet door de dieren thuis te onderzoeken en behandelen indien mogelijk. Tevens kunnen we deze mensen de medicatie en andere benodigdheden zoals dieetvoer thuis brengen. Dit alles zonder meerkosten.

Jaar van de gebitscontrole

Veel dierenartsen hebben in februari, de maand van de gebitsverzorging, acties als gratis gebitscontroles en andere acties. Bij de Band vinden we het gebit van hond, kat en knaagdieren zo belangrijk dat wij het gehele jaar gratis gebitscontroles voor deze dieren aanbieden. Bij deze controles kijkt de gediplomeerde assistente naar de mondhygiëne en eventuele afwijkingen en zij geeft u advies over hoe het gebit te verzorgen en over eventueel verdere behandelingen door de dierenarts.

Gratis TEEKvrij

In de maanden april en mei is iedere hond en kat welkom voor een gratis pipet tegen teken (en vlooien).
Deze actie hebben we niet alleen voor onze eigen patiëntjes maar ook voor patiënten van collegapraktijken. Ook zij zijn welkom voor de gratis pipet zonder enige voorwaarden. (ze mogen dus best alleen jaar in jaar uit hiervoor komen en voor alle andere zaken naar hun eigen praktijk gaan).

webdesign: Artis